Waarom kiezen voor Pack & Parcel?

Werken zonder zorgen over uw marketingcampagne, drukwerk, opslag of fulfilment? Dan kiest u voor ons! Wij denken vanuit u als opdrachtgever en houden hierbij ook uw klanten in gedachten omdat zij minstens zo belangrijk zijn.

Wij zijn trots op ons team, ons bedrijf, onze kennis en ervaring en willen dit graag met u delen. Waar staan we voor en wat mag u van ons verwachten?

 • Vakmanschap
  De wereld van marketing en reclame verandert snel, eisen en wensen van opdrachtgevers en klanten verschuiven steeds meer naar het digitale vlak. Vakmanschap is hét antwoord op deze verandering en laat dat nou net zijn waar wij goed in zijn. Zowel op het vlak van de traditionele marketing en reclame als op de nieuwe digitale vormen, wij staan voor u klaar met een team van deskundigen met ervaring en enthousiasme om van uw project een succes te maken.
 • Verbindend communiceren
  Om te beginnen nemen wij uitgebreid de tijd om te luisteren naar uw specifieke vraag en/of opdracht. We denken graag met u mee om tot de best mogelijke oplossing te komen die aansluit bij uw wensen en verwachtingen.
  Daarnaast luisteren we, via u, ook naar de wensen van úw klanten zodat we in de uitwerking van een marketingconcept of de visuele uitstraling van materialen op een heldere en overtuigende manier uw boodschap kunnen overbrengen.
 • Betrouwbaar
  Afspraak is afspraak! Dat is onze basisregel waar ons hele team zich aan houdt. We leveren altijd wat we hebben afgesproken, nooit minder, soms zelfs méér. We zijn eerlijk, integer en discreet. Kortom, u kunt op ons bouwen!
 • Snel
  We doen altijd ons uiterste best om uw opdracht zo spoedig mogelijk uit te voeren en uw drukwerk te leveren vóór de gevraagde deadline. Voor ‘spoedjes’ draaien we ons hand dan ook niet om. Die snelheid zal overigens nooit ten koste gaan van de kwaliteit.
 • Flexibel
  In een snel veranderende wereld is niet alleen vakmanschap belangrijk maar ook flexibiliteit. En wij zijn flexibel. We passen ons aan aan veranderende werkwijzen, werktijden en verantwoordelijkheden. U vraagt en wij draaien. We krijgen uw opdracht niet gisteren af, maar we komen wel ver.
 • Klantvriendelijkheid
  Klantvriendelijkheid klinkt zo vanzelfsprekend, maar toch is dat niet overal het geval. Wij zijn oprecht betrokken bij u, uw bedrijfsprocessen en uw klanten. We hebben aandacht voor uw wensen en verwachtingen. We hebben korte lijnen binnen ons bedrijf en staan u altijd graag te woord.
 • Onderscheidend
  Dat de kwaliteit van onze producten en diensten goed zijn, is een gegeven. Naast deze hoogwaardige kwaliteit zijn we ook onderscheidend en daarmee kunnen we u helpen om onderscheidend te zijn in uw branche. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing, reclame, drukwerk en e-commerce en adviseren u hierbij graag.